تحولات منطقه

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر گفت: برخورداری کشور از منابع انرژی نفت و گاز، فرصتی فوق العاده برای تمدن‌آفرینی و نقش‌آفرینی در نظم نوین جهانی و مدیریت آینده جهان است و ایران باید به مرجعیت علمی این حوزه دست یابد.

ایران باید به مرجعیت علمی صنعت نفت تبدیل شود
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در ادامه سفر خود به عسلویه، عصر دوشنبه در جمع مدیران صنایع نفت و گاز مستقر در پارس جنوبی بیان کرد: ایران در حوزه انرژی اتمی نیز پیشرفت قابل توجهی در دانش هسته‌ای، تولید نیروگاه و مدیریت راکتورها و توسعه دانش های مولد آن داشته و با وجود حلقه‌های تنگ محاصره تا جایی پیش رفته که دانشمندان این عرصه را ترور می‌کنند.

وی افزود: علاوه بر نیروگاههای اتمی خرد در سط کشور، ایجاد پنج نیروگاه در بوشهر طراحی شده است اما در زمان حاضر به دلیل زمانبر و هزینه بر بود ساخت این نیروگاه‌ها، انرژی‌های فسیلی اهمیتی تعیین کننده دارند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر بیان کرد: اکنون ایران با برخورداری از موهبت منابع گسترده نفت و گاز نقشی تعیین کننده در جهان دارد.

صفایی بوشهری ادامه داد: باید کشور به سمت تولید دانش و فناوری انرژی در زمینه‌های استکشاف، استحصال، انتقال، پالایش و پخش و بازرگانی حرکت کند و در این حوزه به تسلط دست یابد.

وی افزود: ایران باید پس از خودکفایی در تولید قطعات مورد نیاز و ابعاد سخت افزاری و نرم افزاری این حوزه، به مرجعیت علمی ساخت پالایشگاه و تجهیزات این صنعت دست پیدا کند.

صفایی بوشهری تصریح کرد: باید از مواد اولیه ارزش افزوده تولید و خام فروشی را کنار بگذاریم و در ادامه از فروش دانش ثروت این حوزه را گسترش دهیم و اقتداری ثروت افزا کسب کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افزود: در این میان نقش عسلویه در این تمدن آفرینی بی بدیل است و مهمترین سرمایه صنعت نفت کشور نیز نه خود نفت بلکه سرمایه انسانی و مهندسان و کارکنان این صنعت است.

وی تاکید کرد: هیچکس غیر از مدیران و فعالان این صنعت نمی‌توانند سبب رشد آن شوند.

صفایی بوشهری به مدیران پارس جنوبی توصیه کرد: هر یک در حوزه ای که فعال هستید بررسی کنید که چطور می توان با یک اندیشه دانش بنیان آن بخش را رشد داد؟

وی اضافه کرد: باید با طراحی فناورانه تولید را افزایش یابد و سپس با این تولید در تمام جهان تاثیر گذار باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر یادآور شد: از دیرباز یک مسابقه جدی برای تسلط و مدیریت بر حوزه انرژی وجود داشته و بسیاری از تهاجم ها برای تسلط بر منابع انرژی و به دنبال آن در اختیار گرفتن نظم جهانی است و هر جا که منابع وجود دارد، رد پای استعمارگرانی مانند آمریکا و انگلیس وجود دارد.

وی گفت: جهان استکبار با همین اندیشه دستیابی به دانش هسته‌ای و ساخت نیروگاه ها را نیز در ظرف آپارتاید ریخته است و تلاش می‌کند به برخی ملل اجازه دستیابی به آن را ندهد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.